Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

8 квітня 2012

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>
Бланк податкової декларації про майновий стан та доходи, а також зразки заповнення можна скачати за посиланням
http://myrgorod.at.u...

5 лютого 2012

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

Повідомлення Миргородської ОДПІ.

Увага! Продовжується прийом декларацій про доходи!

Миргородська ОДПІ запрошує громадян задекларувати свої доходи за 2011 рік.

Нагадуємо, що подавати декларацію про майновий стан і доходи потрібно за місцем своєї реєстрації!

Кампанія із декларування доходів, отриманих протягом 2011 року, триває. Термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи для платників податку на доходи фізичних осіб встановлено до 1 травня 2012 року.

У разі потреби громадянин, звернувшись до податкової інспекції, може з'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання такої декларації. Адже діяльність податкових органів, насамперед, спрямована на створення сприятливих умов для подання декларацій громадянами та відповідної сплати податків.

Метою декларування є не тільки сплата податку до бюджету, а й повернення платникам певної суми податку, сплаченої із їх заробітної плати протягом попереднього року.

При цьому, перелік витрат, які платник податку має право включити у податкову декларацію, поступово розширюється. Наприклад, платники податку можуть зменшити свій загальний річний оподатковуваний дохід, якщо упродовж звітного податкового року вони сплачували кошти за навчання, повертали фінансовим установам проценти за іпотечний кредит тощо.

Суттєвою відмінністю цьогорічної кампанії декларування доходів є обов’язок фізичних осіб, які протягом 2011 року отримували дохід у вигляді заробітної плати та суми винагород за цивільно-правовими договорами від декількох податкових агентів, подавати декларацію про майновий стан і доходи за своїм місцем реєстрації. За умови, що загальна сума такого доходу за будь-який календарний місяць перевищує десятикратний розмір мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року (у 2011 році – 9 410 грн.).

 

ОСТАННІЙ ДЕНЬ ПОДАЧІ ОБОВ’ЯЗКОВОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ – 30 КВІТНЯ 2012 РОКУ.

4 лютого 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>
Увага!

Про спрощену систему оподаткування на Інтернет - конференції
19 січня 2012 року о 15 -00 годині для платників податків буде проведено Інтернет - конференцію з першим заступником начальника Миргородської ОДПІ Наталією Володимирівною Молочко на тему: «Спрощена система оподаткування. Порядок заповнення фізичними особами - приватними підприємцями декларації про майновий стан і доходи одержані  в 2011р.».
Електронна адреса Інтернет-майданчика: dpi1620@ukr.net

22 січня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

Графік особистого прийому громадян посадовими особами

Державної податкової служби України

Клименко Олександр Вікторович – Голова ДПС України – кожний перший четвер місяця з 14 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.

Головач Андрій Володимирович – перший заступник Голови – начальник податкової міліції – кожний перший понеділок місяця з 14 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.

Лекарь Сергій Іванович   заступника Голови – кожну першу середу місяця з 14 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.

 

Графік особистого прийому громадян посадовими особами

ДПА у Полтавській області

Задорожний Володимир Петрович - голова Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, голова ДПС у Полтавській області - кожний перший понеділок місяця з 14.00 до 18.00.

Васильєва Олександра Миколаївна - перший заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, перший заступник голови ДПА у Полтавській області - кожну третю п'ятницю місяця з 14.00 до 17.00.

Дігтярь Олег Миколайович - перший заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, перший заступник голови - начальник управління податкової міліції ДПА у Полтавській області - кожну другу середу місяця з 14.00 до 18.00.

Бакун Анатолій Миколайович - заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, заступник голови ДПА у Полтавській області - кожний четвертий вівторок місяця з 14.00 до 18.00.

Голуб Людмила Олексіївна - заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, в.о. заступник голови ДПА у Полтавській області - кожну четверту середу місяця з 9.00 до 13.00.

Лукін Олександр Олександрович - заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА у Полтавській області, заступник голови ДПА у Полтавській області - кожну другу п'ятницю місяця з 9.00 до 12.00.

Графік особистого прийому громадян посадовими особами Миргородської

об’єднаної державної податкової інспекції

Коваленко Геннадій Миколайович – голова Комісії з проведення реорганізації Миргородської ОДПІ Полтавської області, начальник Миргородської ОДПІ – кожний  вівторок  з 11-00  до 13-00 год.

Молочко Наталія Володимирівна – перший заступник голови Комісії з проведення реорганізації Миргородської ОДПІ  Полтавської області,  перший заступник начальника інспекції - кожну середу з 11-00 до 13-00 год.

Заплава Вадим Миколайович – перший заступник голови Комісії з проведення реорганізації Миргородської ОДПІ Полтавської області, перший заступник начальника,  начальник відділу податкової міліції  – кожний  понеділок  з 09-00  до 10-00 год.

Соколик Ярослав Михайлович –заступник голови Комісії з проведення реорганізації Миргородської ОДПІ  Полтавської області,  перший заступник начальника інспекції – кожний  четвер з 14-00  до 16-00 год.

Попередній запис на прийом проводиться щоденно з 9-00 до 18-00 години у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян (кімната 104)

або за телефоном 5-26-65

 

 

Відділ масово-роз’яснювальної роботи

та звернень громадян

19 грудня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>
До уваги журналістів!

 30 листопада 2011 року о 14 -00 годині в приміщенні Миргородської об’єднаної державної податкової інспекції, за адресою: вул. Кашинського, 26, буде проведено прес-конференцію з заступником  голови Комісії з проведення реорганізації Миргородської ОДПІ Полтавської області Ярославом Михайловичем  Соколиком на тему: «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощеної системи оподаткування обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва».

                                           Відділ масово - роз’яснювальної роботи
                           та звернень громадян Миргородської ОДПІ

29 листопада 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

Запрошуємо переглянути повну версію мультфільму Державної податкової служби України – „Місто мрії” .

У жовтні 2011року вийде повна версії мультфільму Державної податкової служби України – „Місто мрії”.
За сюжетом податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти за допомогою гри „Місто Мрії” потрапляють до казкової країни, де і відбуваються головні пригоди фільму. Мультфільм розповідає школярам про важливість сплати податків.
Запрошуємо всіх переглянути мультфільм Державної податкової служби під назвою: «Місто мрії».
Саундтрек до мультфільму «Місто мрії» можна прослухати та завантажити перейшовши за гіперпосиланням http://www.navse100....>http://www.navse100.....

Відділ масово - роз’яснювальної роботи
та звернень громадян Миргородської ОДП

 

22 жовтня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

Відбулися установчі збори по формуванню Громадської рада при Миргородській об’єднаній державній податковій інспекції

Для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів податкової служби, налагодження ефективної взаємодії податкових органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики при Миргородській об’єднаній державній податковій інспекції у вересні 2011 року обрано новий склад Громадської ради.

 Склад Громадської ради сформовано на установчих зборах із кандидатур, які виявили бажання брати участь у роботі громадської ради, а саме :

1.Кушнерик Ольга Іванівна - голова Громадської ради, голова об’єднаного комітету профспілки працівників торгівлі та громадського харчування .
2.Гринь Олександр Дмитрович - заступник голови Громадської ради, керівник благодійного фонду „Старий Миргород”.
3.Євтушенко Григорій Миколайович, голова асоціації водіїв - підприємців Миргородщини.
4.Стужук Юрій Васильович, голова громадської організації „Міська асоціація підприємців і підприємств”.
5.Лепьошкін Микола Миколайович, голова Асоціації підприємців ринків міста Миргорода.
6. Боцула Михайло Іванович, директор КП ІЦ „Миргородщина” .
7.Ребрик Лідія Миколаївна, голова Миргородської районної організації профспілки працівників агропромислового комплексу України.
8.Федоренко Оксана Михайлівна, заступник директора по виховній роботі Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя Полтавського національно - технічного університету ім. Ю.Кондратюка.
9.Утюгова Любов Олексіївна, голова громадської організації „Миргородринок”.
10. Кондра Володимир Михайлович, керівник Полтавської обласної організації роботодавців оздоровчих закладів.
11.Кваша Микола Олексійович, керівник Миргородської міської спілки Полтавського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану.
12.Локай Маргарита Володимирівна, керівник Миргородської міської молодіжної громадської організації „Миргородська молодіжна рада” .
13.Проскура Петро Петрович, голова Миргородського первинного осередку ВГО „Асоціація ветеранів ДПС України в Полтавській області” .
14.Хорольський Борис Олександрович, голова Асоціації фермерів В. Багачанського району.
15. Білокіз Інна Віталієвна, голова Шишацького місцевого осередку Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України”.

Відділ масово - роз’яснювальної роботи
та звернень громадян Миргородської ОДП

22 жовтня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

До уваги представників громадськості! Миргородська об’єднана державна податкова інспекція проводить анкетування інститутів громадянського суспільства

З метою виявлення нагальних проблем, що виникають в регіоні та забезпечення участі громадськості у реалізації держаної політики у податковій сфері, Державною податковою службою України проводиться анкетування інститутів громадянського суспільства.

До участі в анкетуванні запрошуються всі громадські організації Миргородського регіону, в тому числі коло інтересів яких стосується економічних, правових, чи галузевих питань.

http://myrgorod.pl.u... title='Анкета'>Інформацію (анкету), за встановленою формою, просимо направляти до 20 вересня 2011 року за адресою: м. Миргород, вул. Кашинського, 26, каб. 104. Телефон для довідок 5-26-65.

Сподіваємося на плідну співпрацю.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи
та звернень громадян Миргородської ОДПІ

16 жовтня 2011

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ >>>

ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ!

Державна податкова служба України проводить анкетування інститутів
громадянського суспільства з метою виявлення нагальних проблем, що
виникають у тому чи іншому регіоні або галузі та залучення   до  діалогу
широкого кола представників громадських організацій.

 

Просимо вас відповісти на декілька запитань.

 

АНКЕТА ІНСТИТУТУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

Назва інституту громадянського суспільства

 

1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

1.1.

Вкажіть, будь-ласка, поштову адресу, за якою для вашої організації надсилається кореспонденція

 

1.2.

Зазначте, будь ласка, прізвища, ім’я та по батькові, посади, а також контактні дані керівників вашої організації (першої особи та заступників)

 

1.3.

Вкажіть, будь ласка, прізвища, ім’я та по батькові відповідальних осіб вашої організації, які очолюють Департаменти (управління, відділи, сектори) за основними напрямками діяльності організації, їхні посади та контактні дані, або контактні дані інших відповідальних осіб організації (телефони, E-mail)

 

1.4.

Вкажіть, будь-ласка прізвище, ім’я та по батькові, посаду та контактні дані найбільш активного представника вашої організації, до якого можна буде звертатися з питань організації та проведення заходів (брифінгів, прес-конференцій, засідань „круглого столу”, семінарів тощо)

 

1.5.

Зазначте, будь ласка, інформацію про легалізацію вашої громадської організації або державну реєстрацію юридичної особи, взяття на податковий облік

 

1.6.

Вкажіть, будь ласка, основні напрями діяльності вашої організації (до 5 позицій).

Які із зазначених напрямів діяльності є найбільш пріоритетними?

 

1.7.

На скільки масштабна ваша організація (кількість регіонів, які охоплює організація)

 

1.8.

Зазначте кількість відділень,  (у т.ч. міських)

 

1.9.

Вкажіть, будь ласка, кількість членів (клієнтів) організації: до 10 осіб; від 10 до 30 осіб; від 30 до 50 осіб; більше 50 осіб

 

1.10.

З якими структурами (зазначте „+” або „–”) найчастіше співпрацює ваша організація

 

громадські організації

 

приватні підприємства

 

державні установи

 

господарські товариства

 

не співпрацює ні з одною із вище перерахованих

 

Наведіть перелік структур, з якими найбільш тісно співпрацює організація

(до 5 позицій)

 

1.11.

Якими результатами діяльності вашої організації ви пишаєтесь:

 

реалізовані проекти (кількість, тематика)

 

запропоновані законопроекти або зміни та доповнення до існуючого законодавства (вказати, які саме)

 

проведення семінарів, курсів навчання (кількість, тематика)

 

інше

 

 

2. АКТИВНІСТЬ ОРГАНІЗАЦІЇ В РЕАЛІЗАЦІЇ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ

2.1.

Чи входять представники вашої організації до складу громадських рад при органах ДПС та інших органах влади

 

2.2.

Перелічіть, будь ласка, публікації та виступи у ЗМІ представників вашої організації у ІІ півріччі 2011 року ( в т.ч. у Інтернет-виданнях, за виключенням власного веб-сайту), які стосуються діяльності органів ДПС чи реалізації податкової політики

 

2.3.

Чи подавалися представниками вашої організації письмові звернення до органів ДПС у поточному році (кількість, тематика)

 

2.4.

Чи приймали представники вашої організації участь у заходах, присвячених податковій тематиці у поточному році (конференціях, круглих столах, семінарах, особистих прийомах тощо)?

 

2.5.

Чи проводилися вашою організацією власні заходи, присвячені податковій тематиці (протягом останніх 2-х років)?

 

2.6.

Чи налаштована ваша організація на співпрацю з органами ДПС ? Якщо так, то за якими напрямами?

 

 

Щиро дякуємо за надані відповіді.

 

16 жовтня 2011


1


  Закрити  
  Закрити